Betalen en Verzenden

De algemene leveringsvoorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op alle door Interior Design By Es geleverde producten en diensten aan consumenten en zakelijke klanten.

Betalen

Op Interiordesignbyes.nl werken we met een veilige betaalomgeving samen met onze partner Mollie B.V. of Shopify Payments. Beide betaalplatforms zijn geïntegreerd in de webshop van Interior Design By Es. Betalen op Interiordesignbyes.com kan via iDeal, Bancontact, KBC, Belfius, Paypal of Creditcard.

Wanneer je een van bovenstaande methoden gebruikt, kunnen we meteen jouw bestelling in behandeling nemen omdat de betaling onmiddellijk bij ons word geregistreerd.

Levering

Interior Design By Es doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. In het punt hieronder (Levertijd) proberen we je een indicatie te geven van onze levertijd, ook staat de levertijd per product vermeld. Aan deze termijnen kan echter geen rechten worden ontleend, alle levertijden zijn indicatief. Interior Design By Es is niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De koper bezorgt aan Interior Design By Es het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons is vertrokken, maar bij de verzendpartner kwijtraakt, zullen wij er alles aan doen om het pakket alsnog bij de koper af te leveren. Alle bestellingen worden verzekerd verzonden. 

Levertijd

Voor Nederland en België: zodra we de betaling binnen hebben gekregen, zullen we de bestelling direct inplannen op de aangegeven levertijd. Mocht dit anders zijn, of een artikel is onverwachts toch uitverkocht nemen wij direct contact me u op.

What are you looking for?